Skip to main content Skip to footer

MyFilm

REKLAMEFILM

 

En god reklamefilm fremhæver produkternes egenskaber, og indeholder glade og simple budskaber, med et tvist af humor som taler til forbrugerne i øjenhøjde. En god reklame er en reklame som modtagerne kan relatere til.

 

 

Hvis din virksomhed skal fremstå professionel, er det vigtigt at have at dygtigt team bag sig. Hos MYFILM får du uddannet fagfolk, som guider dig trykt igennem hele processen. Vi er altid i tæt dialog med vores kunder, og har forstået vigtigheden af at lytte til vores kunders ønsker. Vi er dog fagfolk, så vi deler selvfølgelig også ud af vores mange års erfaring inden for filmproduktion, og laver de nødvendige korrigeringer i forhold til ønsker og budskab, for at slutresultatet skal stå skarpt og kommunikativt.

 

Vi er visuelle nørder til fingerspidserne og elsker udstyr og skæve vinkler, så vi kan klare de fleste opgaver inhouse, men skulle du udfordrer os, har vi helt sikkert en i netværket som kan hjælpe.

Med kontore i Sønderborg og Aabenraa er vi altid tæt på din virksomhed, og står klar til at hjælpe dig hele vejen med dit næste filmprojekt.


Perlegade 36
6400 Sønderborg

T: 61 65 03 82
E: MAIL@MYFILM.DK
W: https://www.myfilm.dk/

Åbningstider

Mandag - fredag 09.00-16.00

Lørdag - søndag Lukket

Lokation