Skip to main content Skip to footer

Gavekort

En god gave idé til en du har kær

Vores Sønderborgs nye gavekort kan indløses i 130 butikker i Sønderborg City, Borgen, Sønderborg Øst og Nordborg Handel & Gråsten Handel.

Gavekortet gør det nemt at give en gave i hele kommunen! Det elektroniske gavekort bruges i dankortterminalerne i butikkerne, og du kan hele tiden holde styr på din saldo og  alt du skal gøre er tænde for dit kamera på din smartphone og føre det hen over QR koden på kortets bagside.

Se salgstederne her

Gavekortet er et elektronisk kort, der fungerer på samme måde som et Dankort. Kortet udstedes med et valgfrit beløb (dog min. kr. 100,- og max. kr. 3.000,-) + kr. 15,- i gebyr.

Kortet leveres i en flot gaveæske.

NYHED
Du kan nu også bestille et elektronisk gavebevis hjemme fra.

Det svært at bestemme sig for den helt rigtige gave, er du usikker på gavemodtagerens smag, eller ved du ikke om det skal være small eller extra large – er løsningen på dit problem måske et elektronisk gavekort.

Køb dit online gavebevis her på Sønderborghandel.dk

Link:https://cardshop.oberthur.dk/Gavekort/SparXpres/Sonderborg/Gavekortbevis/

Online gavekortbevis kan købes på alle tider af døgnet og give den heldige det eller du kan sende det direkte til din modtager via e-mail eller på sms. Du kan også vælge selv at printe gavekortbeviset ud og give det til din modtager. Gavekortbeviset ombyttes til et fysisk gavekort, i et af vores 7 salgssteder.