Skip to main content Skip to footer

Gavekort

En god gave idé til en du har kær

Vores Sønderborgs er gavekortet der helt sikkert skal byttes.
ombyt dit gavekort i 130 butikker i Sønderborg City, Borgen, Sønderborg Øst og Nordborg Handel & Gråsten Handel og få tusindvis af gavemuligheder med et kort. 

Gavekortet gør det nemt at give en gave i hele kommunen! Det elektroniske gavekort bruges i dankortterminalerne i butikkerne, og du kan hele tiden holde styr på din saldo og  alt du skal gøre er tænde for dit kamera på din smartphone og føre det hen over QR koden på kortets bagside.

Se salgstederne her

Gavekortet er et elektronisk kort, der fungerer på samme måde som et Dankort. Kortet udstedes med et valgfrit beløb (dog min. kr. 100,- og max. kr. 3.000,-) + kr. 20,- i gebyr pr. 01.01.2024

Prisen på de 20 kr. indeholder en flot gaveæske.
håndteringsgebyr og tranaktions gebyr. 

NYHED
Du kan nu også bestille et elektronisk gavebevis hjemme fra.

Det svært at bestemme sig for den helt rigtige gave, er du usikker på gavemodtagerens smag, eller ved du ikke om det skal være small eller extra large – er løsningen på dit problem måske et elektronisk gavekort.

Køb dit online gavebevis her på Sønderborghandel.dk

Link:https://cardshop.oberthur.dk/Gavekort/SparXpres/Sonderborg/Gavekortbevis/

Online gavekortbevis kan købes på alle tider af døgnet og give den heldige det eller du kan sende det direkte til din modtager via e-mail eller på sms. Du kan også vælge selv at printe gavekortbeviset ud og give det til din modtager. Gavekortbeviset ombyttes til et fysisk gavekort, i et af vores 7 salgssteder.

OBS. GYLDIGHED

Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato, og kan bruges i butikker der modtager Vores Sønderborg gavekort. Beløb under 100 kr. bortfalder på gavekort er der ældre end 3 år.
Er dit gavekort udløbet, kan du i op til 12 måneder fra udløbsdatoen få udstedt et nyt gavekort på restbeløbet. Beløbet skal være minimum 100 kr. og ombyttes til et nyt gavekort mod et gebyr på 50 kr.

Du kan også vælge at få pengene udbetalt mod et gebyr på 100 kr.