Skip to main content Skip to footer

Fitness Syd

En sund fremtid med Fitness Syd

Uanset målet for din træning, hvilke dele af din krop du vil træne, og hvilken form for styrketræning du er til, har vi de rette maskiner, de rigtige instruktører og de bedste muligheder for, at du kan lykkes.

Vores maskiner er toptunede og velholdte, og har alle de indstillingsmuligheder, du har brug for. Hver enkelt maskine kan nøje tilpasses til lige præcis det formål, du har med din træning og den måde, din krop er bygget på. Det giver dig de bedste muligheder for at opnå det resultat, du har sat dig for – og måske ligefrem overgå dem.

Vi har naturligvis også håndvægte og andre ”manuelle” træningsredskaber som kettlebells, battle ropes og sandsække. De kan alle sammen være med til at forbedre dine musklers styrke, størrelse og ydeevne. Det er sådan set bare at tage for sig på hylderne – bare du husker at lægge det hele pænt på plads igen.

Ønsker du at supplere din styrketræning med f.eks. cardiotræning, har vi både maskinerne og holdene til det. Vi har alt i løbebånd, crosstrainere, ro- og stepmaskiner og er du til spinning har vi også cyklerne og underviserne til det.

Cardiotræningen giver dig bedre kondition, så du kan træne mere intensivt og løfte mere, når du tager fat på din styrketræning. Samtidig giver det dine muskler noget mere smidighed og så er det altid godt, at få pulsen op og blive forpustet af andet, end de tunge vægte du løfter på.


Grundtvigs Allé 170
6400 Sønderborg

T: 7443 4450
E: sonderborg@fitness-syd.dk
W: https://fitnesssyd.dk/

Studierabat

Studierabat hos Fitness Syd

VI HAR DE RIGTIGE MASKINER TIL DIN STYRKETRÆNING

Uanset målet for din træning, hvilke dele af din krop du vil træne, og hvilken form for styrketræning du er til, har vi de rette maskiner, de rigtige instruktører og de bedste muligheder for, at du kan lykkes.

Få 14-21% studierabat

Fremvis et gyldigt studiekort og træn for kun 249,- kr. / md. Normalpris er 289,-!  Få 14%

Køb 6 mdr.  træn for kun 229,- kr. / md. Normalpris er 289,-!  Få 21%

 

 

WE HAVE THE RIGHT EQUIPMENT FOR YOUR STRENGTH TRAINING

No matter your training goals, the parts of your body you want to focus on, and the type of strength training you prefer, we have the appropriate machines, the right instructors, and the best opportunities for your success.

Get 14-21% student discount.

Present a valid student card and train for only 249 DKK per month. Normal price is 289 DKK! Get 14% off.

Purchase 6 months and train for only 229 DKK per month. Normal price is 289 DKK! Get 21% off.

Åbningstider

Alle ugens dage 04.00-24.00

Lokation