Skip to main content Skip to footer

Forsia - Sønderjysk Forsikring

Sønderjysk Forsikring bliver til Forsia Forsikring den 30. maj 2024

I 166 år har selskabet forsikret og serviceret kunder. Det bliver der ikke ændret ved. Men vi ønsker at udvikle og forny os som et attraktivt forsikringsselskab for hele Danmark. Med et nyt navn vil selskabet bedre kunne matche fremtidens forsikringsmarked.

Hvorfor navnet Forsia Forsikring?

Forsia er et sammentræk af ”Forsikring for alle”, fordi vi ønsker at tilbyde alle danskere en forsikringsløsning, der passer til den enkelte – uanset hvor i landet de bor, og hvor i livet de er – og dermed give mere tryghed i hverdagen.

Omdannelse af selskabet

Sønderjysk Forsikring overdrager samtidig alle aktiviteter og forpligtelser til et nystiftet driftsselskab ”Forsia Forsikring A/S”. Mens Sønderjysk Forsikring omdannes til en forening ”Forsia Foreningen f.m.b.a.”. Forsia Foreningen ejer Forsia Forsikring, og selskabet er således stadig 100% kundeejet.

Omdannelsen til et A/S samt navneændringen er betinget af, at dette vedtages af delegeret forsamling i Sønderjysk Forsikring G/S samt af, at Finanstilsynet giver tilladelse hertil.

Navnet er nyt, men forsikringerne, værdierne og medarbejderne er de samme

Som kunde vil du ikke opleve nogen ændringer i hverdagen, for alt andet forbliver det samme. Du vil have de samme forsikringsprodukter, ydelser og forsikringsbetingelser, samt møde de samme engagerede medarbejdere. Du kan fortsat ringe på tlf. 98 98 98 98 og benytte Min side. Helt som du kender det.


Jens Terp-Nielsens Vej 13
6200 Aabenraa

T: 74 42 75 00
E: info@soenderjysk.dk 
W: https://www.soenderjysk.dk/ 

Åbningstider

Mandag - onsdag 09.00 – 16.00

Torsdag 09.00 – 17.00

Fredag 09.00 – 16.00

Lørdag og søndag Lukket

Lokation