Skip to main content Skip to footer

Nielsen’s Herre & Dame

Historien om NIELSENs begyndte i 1961. Her åbnede Jørgen Nielsen modeforretningen Jørgens Herremagasin på Fåborgvej i Odense. Allerede inden for ganske kort tid var butikken, der førte herremode i høj kvalitet, blevet populær, og Jørgen valgte at udvide – ikke kun med en ny forretning på Dalumvej i Odense, men også med et nyt og bredt sortiment af kvalitetstøj til hele familien.

I forbindelse med den nye forretning og det nye fokus på modetøj til hele familien skiftede Jørgens Herremagasin navn til Jørgen & Jørgine. Og herefter begyndte det at gå stærkt. Flere butikker blev åbnet over hele Danmark, og i 2006 skiftede virksomheden navn såvel som hænder. Jørgen & Jørgine blev til NIELSENs, og Jørgen Nielsens tre børn, Søren Bebe Nielsen, Susan Bebe Andersen og Jesper Bebe Nielsen, overtog virksomheden med et ønske om at bevare det familiære og traditionen for at føre modetøj i høj kvalitet til både herrer, damer og teenz.

I dag har vi 16 forretninger fordelt på Fyn, Jylland og Sjælland, en webshop og knap 250 ansatte. Vores hovedkontor er beliggende i Odense SV, hvor alt er samlet under samme tag – herunder vores designafdeling, indkøbsafdeling, marketingafdeling, webafdeling, bogholderi og vores centrallager.


Østergade 4
6400 Sønderborg

T: 63 10 99 69
E: Kundeservice@nielsens.dk
W: https://nielsens.dk/herre

Åbningstider

Mandag - fredag 10.00 – 18.00

Lørdag - søndag 10.00 – 16.00

Lokation