Skip to main content Skip to footer

Ristorante Fratelli

Ristorante Fratelli er en autentisk italiensk restaurant i Haderslev – og nu også Kolding og Sønderborg – med fokus på de gode kvalitetsråvarer og den hyggelige stemning.

Som gæst kan du forvente at få et stykke af Italien med hjem, da brødrene bag fuldstændig har styr på, hvordan man serverer autentisk mad, som smelter på tungen. På den italienske restaurant i Kolding, Sønderborg og Haderslev vil du uden tvivl opleve sand middelhavsstemning, når du sætter tænderne i den frisklavede pasta eller den sprøde pizza.

Alle retter er lavet omhyggeligt fra bunden, og der er kælet for alle de rigtige detaljer.

 

Ristorante Fratelli startede i Haderslev i 2017. På bare to år har massevis af glade gæster gået mætte hjem og følt sig en smule mere italienske, end da de kom. Af samme årsag er åbningen af en italiensk restaurant i Kolding og Sønderborg nu også en realitet.

Her glæder brødrene Armend og Labinot sig til at tage imod jer og servere delikat og smagsfyldt mad. Hvis I er på jagt efter en kulinarisk oplevelse med referencer til det autentiske Italien, vil I uden tvivl nyde en aften på Ristorante Fratelli!

Vi glæder os til at se jer på vores italienske restaurant i Kolding, Haderslev eller Sønderborg.

 

Køkkenet lukker kl. 21.30


Rådhustorvet 1
6400 Sønderborg

T: 72 73 64 00  
E: sdb@ristorantefratelli.dk
W: https://www.ristorantefratelli.dk/ 

Åbningstider

Alle ugens dage 17.00-23.00

Lokation