Skip to main content Skip to footer

The Burger Concept

BURGER & FRIES I SØNDERBORG

Det lader vi dig om at vurdere! Vi kan hvert fald love dig én ting, og det er at, alt hvad vi langer over disken i Sønderborg, er lavet med 100% kærlighed. Og med 100% kærlighed mener vi, at vi har kælet for alle detaljerne, både når det kommer til vores fristende menukort fyldt med gastronomiske burgers, snacks og læskende milkshakes og ikke mindst indretningen i vores hyggelige restaurant.

“Hos os får du det hele til det halve” vil Morten nok sige, og der er noget om snakken! For os er det nemlig vigtigt, at alle har råd til at spise gode råvarer til en pris, hvor alle kan være med. Og med vores placering i Borgen Shopping i Sønderborg glæder vi os til at byde en masse burger-elskende gæster velkomne, fordi vi har (hvis vi selv skal sige det) alt hvad et burger bankende hjerte kunne ønske sig.

Så der er vist ikke andet end at sige: Velkommen til The Burger Concept i Sønderborg og velbekomme.

ET PAR ORD OM OM OS & VORES VISIONER

“Kun én ting er lige så stor, som vores appetit: nemlig vores gejst for at ændre den danske madscene med vores burgere, der tilføjer en ny, gastronomisk dimension til konceptet ‘fastfood’, og som tilmed er til at betale. Høj kvalitet er vigtig, og i vores optik fortjener alle at have råd til at spise råvarer af bedste kvalitet. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde et koncept, der netop tilbyder høj kvalitet, men til en overkommelig pris. Velkommen til The Burger Concept og velbekomme.” 

 

Fortællingen bag The Burger Concept er kort, men autentisk og den bygger på familiære værdier. Virksomheden blev nemlig grundlagt af Jakobsen-brødrene, som stadig driver konceptet, der efterhånden er repræsenteret på hele Danmarkskortet.

Virksomheden bygger på kærlige relationer, hvilket Jakobsen brødrene har et ønske om, skinner igennem, når man aflægger restauranterne et visit og sætter tænderne i de saftige burgere.


Østergade 4
6400 Sønderborg

T: 40 40 32 76
W: https://www.theburgerconcept.com/sonderborg/  

Åbningstider

Alle ugens dage 10.00 – 20.00

Lokation