Skip to main content Skip to footer

Wohlenberg Vinhandel

Specialbutikken midt i centrum af Sønderborg Et navn, der forpligter - og en butik, som kunne fejre 100års jubilæum i 2013, efter at have været i Wohlenberg familien i 3 generationer. Vi - Anna & Jørn Petersen – købte butikken pr. 1. maj 2004, i 2018 kom Martin B. Christiansen med som partner. Vores filosofi er at videreføre butikken med respekt for fortiden samt med nye tiltag sikre, at butikken fremstår som en "moderne specialbutik" i Sønderborg Centrum med et udbud af mange spændende og unikke produkter.

To butikker - én Vinhandel Butikken på Perlegade 10 tilbyder alt indenfor: kaffe - med vores egne blandinger, te, specialøl, de verdenskendte lakridsprodukter fra Johan Bülow, karameller fra Bornholm, chokolade fra Summerbird, Sv. Michelsen chokolade & Xocolatl samt specialiteter fra hele verden. Vi mener selv, at vi er "verdensmestre" i at lave gavepakker og spændende gavekurve.

Vi sælger de gode produkter med den gode historie og er faglige kompetente og giver selvfølgelige den gode service. Vinlageret i baggården kan man opleve et vinkældermiljø med ca. 20.000 flasker vin samt høj faglig betjening. Kom med din menu, og vi sammensætter vin og mad.

Stort udvalg i spiritus, især whisky med mange specialaftapninger, stort udvalg i rom & gin.

Vi er gode til at lave vinsmagninger og aktiviteter med vin og mad. Se mere på www.Wohlenberg.dk – vi har en dejlig gårdhave, så når vejret passer serverer vi gerne et godt glas vin.

 


Perlegade 10
6400 Sønderborg

T: 74 42 17 08
E: mail@wohlenberg.dk
W: https://wohlenberg.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag 10.00 – 17.30

Fredag 10.00 – 18.00

Lørdag 10.00 – 14.00

Søndag Lukket

Lokation