Skip to main content Skip to footer

YouSee

I YouSee Sønderborg har vi samlet tv, bredbånd og telefoni i et univers af underholdning fra YouSee. Vi er altid klar til at finde den bedste løsning til dit behov.

Vi har mobiltelefoner og smartphones i alle prisniveauer – så du kan finde det, der passer bedst til dig. Vi har også iPads, tablets og masser af tilbehør.

Du kan altid prøve vores produkter live i butikken og få hjælp til at komme godt i gang med fx din nye mobil. Vi opsætter den gerne for dig, så du får mest muligt ud af den fra start.

Vi glæder os til at se dig i butikken. YouSee Sønderborg ligger i Borgen Shopping, som er Sønderborgs bycenter i hjertet af byen. Vi ligger i stueplan skråt over for Super Best og ved siden af Matas – og centerindgangen fra Kastanie Alle er tættest på butikken. Du kan parkere gratis i 2 timer i centerets parkeringskælder, og rutebilstationen ligger kun 150 meter fra Borgen Shopping. Fra rutebilstationen går du ind på Jernbanegade, som ligger over for stationsbygningen. Du finder indgangen til Borgen på venstre side 50 meter nede af Jernbanegade.


Østergade 4
6400 Sønderborg

T: 70 12 00 19
E: soenderborg@yousee.dk
W: https://yousee.dk/

Åbningstider

Mandag - fredag 10.00 – 18.00

Lørdag - søndag 10.00 – 16.00

Lokation